×

Готуємо десерти: пастила без цукру і домашні вафлі

Корисні та смачні десерти – це чудовий варіант страв, який сподобається як дорослим, так і дітям. І сьогодні їх дуже легко готувати, використовуючи спеціалізоване професійне обладнання. Зокрема, розглянемо, як можна приготувати пастилу без цукру та вафлі.

Готуємо пастилу без цукру

Цей смачний десерт дуже корисний, а також може наситити організм великою кількістю вітамінів. Його особливість в тому, що він не потребує великих знань в приготуванні. Достатньо лише використовувати правильне обладнання. Зокрема, вам знадобиться дегідратор, в якому ви будете висушувати десерт. А для самого приготування вам потрібно підготувати кілограм улюблених фруктів чи ягід, які можна змішати між собою.

Пастила готується просто:

  • Наріжте фрукти чи підготуйте ягоди. Збийте їх до однорідного пюре, щоб вийшла правильна маса. За бажанням, додайте трішки лимонного соку, щоб ваша страва мала невелику кислинку.
  • На піддонах дегідратора розмістіть папір або силіконові плівки. На них рівномірно розподіліть пюре, яке має бути тонким.
  • Встановіть температуру близько 50-60 градусів. Включіть дегідратор та сушіть пюре протягом 6-12 годин, що залежить від типу фруктів та товщини пастили. Якщо ви хочете забезпечити рівномірне сушіння, перевертайте пастилу час від часу.

Коли ваша страва стане гнучкою та не липнутиме до рук, вона буде готовою.

Як приготувати домашні вафлі

Ця страва готується неймовірно легко, якщо у вас є вафельниця, з якою ви створите вафлі правильної форми. Вам достатньо лише підготувати:

  • 2 стакана борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 чайну ложку соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 стакани молока
  • 2 яйця
  • 1/4 стакана рослинної олії або розтопленого вершкового масла

Щоб приготувати вафлі, слідуйте наступним інструкціям:

  • Змішайте борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль. В іншій мисці збийте молоко, яйця, рослинну олію (або розтоплене вершкове масло). Влийте рідкі інгредієнти у сухі та добре перемішайте до отримання однорідної маси. Уникайте занадто довгого змішування, щоб тісто не стало жорстким.
  • Розігрійте вафельницю до середньої температури та змастіть її невеликою кількістю олії. Вилийте невелику кількість тіста на вафельницю, закрийте її та випікайте вафлі до золотистого кольору.

Саме за допомогою професійного обладнання, яке ви можете обрати за посиланням https://profood.com.ua/, ви легко приготуєте якісні та смачні десерти. Різноманітні технічні вироби набагато спрощують процес готування, роблять його легким та цікавим. А ви зможете насолодитися яскравим смаком домашніх ласощів.

Залишити відповідь

Останні статті
19:44 08.10.2024
Крем для обличчя: Як вибрати ідеальний засіб для вашої шкіри
10:32 08.10.2024
Як носити светр із брюками восени 2024
09:32 08.10.2024
Лучшие напитки для завтрака, способствующие снижению веса
10:32 07.10.2024
З чим поєднувати косуху в осінній сезон 2024 року: тренд, фото
09:32 07.10.2024
Плоский живіт: 5 способів скинути вагу та побачити прес
10:32 06.10.2024
Колготки — один із головних аксесуарів сезону осінь-зима 2024/25
09:32 06.10.2024
Як прибрати зморшки з обличчя: 5 дієвих рекомендацій по боротьбі зі старінням
10:32 05.10.2024
Готична прерія — оригінальна альтернатива набридлому вестернкору
09:32 05.10.2024
4 корисні інгредієнти для вівсянки, що прискорюють обмін речовин
10:32 04.10.2024
Модна жіноча білизна 2024/25: тренди, фото
09:32 04.10.2024
Осінній суперфуд: чим корисний гарбуз для організму людини
10:32 03.10.2024
Осінь у стилі Simone Rocha: пробуємо повторити стильні образи з показу
09:32 03.10.2024
Навіщо восени користуватися сонцезахисним кремом
10:32 02.10.2024
Осінь у стилі Victoria Beckham: пробуємо повторити образи з показу
09:32 02.10.2024
Як впоратися з хропінням: 5 простих рекомендацій по вирішенню даної проблеми
Всі статті