×

Готуємо десерти: пастила без цукру і домашні вафлі

Корисні та смачні десерти – це чудовий варіант страв, який сподобається як дорослим, так і дітям. І сьогодні їх дуже легко готувати, використовуючи спеціалізоване професійне обладнання. Зокрема, розглянемо, як можна приготувати пастилу без цукру та вафлі.

Готуємо пастилу без цукру

Цей смачний десерт дуже корисний, а також може наситити організм великою кількістю вітамінів. Його особливість в тому, що він не потребує великих знань в приготуванні. Достатньо лише використовувати правильне обладнання. Зокрема, вам знадобиться дегідратор, в якому ви будете висушувати десерт. А для самого приготування вам потрібно підготувати кілограм улюблених фруктів чи ягід, які можна змішати між собою.

Пастила готується просто:

  • Наріжте фрукти чи підготуйте ягоди. Збийте їх до однорідного пюре, щоб вийшла правильна маса. За бажанням, додайте трішки лимонного соку, щоб ваша страва мала невелику кислинку.
  • На піддонах дегідратора розмістіть папір або силіконові плівки. На них рівномірно розподіліть пюре, яке має бути тонким.
  • Встановіть температуру близько 50-60 градусів. Включіть дегідратор та сушіть пюре протягом 6-12 годин, що залежить від типу фруктів та товщини пастили. Якщо ви хочете забезпечити рівномірне сушіння, перевертайте пастилу час від часу.

Коли ваша страва стане гнучкою та не липнутиме до рук, вона буде готовою.

Як приготувати домашні вафлі

Ця страва готується неймовірно легко, якщо у вас є вафельниця, з якою ви створите вафлі правильної форми. Вам достатньо лише підготувати:

  • 2 стакана борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 чайну ложку соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 стакани молока
  • 2 яйця
  • 1/4 стакана рослинної олії або розтопленого вершкового масла

Щоб приготувати вафлі, слідуйте наступним інструкціям:

  • Змішайте борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль. В іншій мисці збийте молоко, яйця, рослинну олію (або розтоплене вершкове масло). Влийте рідкі інгредієнти у сухі та добре перемішайте до отримання однорідної маси. Уникайте занадто довгого змішування, щоб тісто не стало жорстким.
  • Розігрійте вафельницю до середньої температури та змастіть її невеликою кількістю олії. Вилийте невелику кількість тіста на вафельницю, закрийте її та випікайте вафлі до золотистого кольору.

Саме за допомогою професійного обладнання, яке ви можете обрати за посиланням https://profood.com.ua/, ви легко приготуєте якісні та смачні десерти. Різноманітні технічні вироби набагато спрощують процес готування, роблять його легким та цікавим. А ви зможете насолодитися яскравим смаком домашніх ласощів.

Залишити відповідь

Останні статті
10:32 15.07.2024
Топ-5 переваг насіння чиа для здоров’я
09:32 15.07.2024
Вибираємо найтрендовіші джинси на осінь 2024: моделі, фото
10:32 14.07.2024
Що буде з організмом у разі повної відмови від хліба
09:32 14.07.2024
Як стильно поєднувати спідниці з сорочками в осінніх образах 2024 року: приклади, фото
10:32 13.07.2024
П’ять продуктів для вечері, які допоможуть схуднути
09:32 13.07.2024
Літо в стилі Paco Rabanne: повторюємо образи з модного показу
13:53 12.07.2024
Різновиди мікрофонів: короткий огляд основних моделей
12:11 12.07.2024
5 технік фарбування волосся, які ніколи не вийдуть з моди
10:32 12.07.2024
3 рекомендації щодо інтуїтивного харчування, які реально допомагають схуднути
09:32 12.07.2024
5 ювелірних трендів у стилі новий бохо-шик з показів осінь 2024
13:49 11.07.2024
Причини діабетичної ретинопатії, діагностика та лікування
10:32 11.07.2024
5 способів скорочення споживання солі без принесення в жертву смаку
09:32 11.07.2024
Літо в стилі Alexander McQueen: пробуємо повторити образи з показу
15:42 10.07.2024
Як правильно підібрати образ: літні тренди жіночого одягу
10:32 10.07.2024
11 симптомів зневоднення, які має знати кожен кавоман
Всі статті