×

Готуємо десерти: пастила без цукру і домашні вафлі

Корисні та смачні десерти – це чудовий варіант страв, який сподобається як дорослим, так і дітям. І сьогодні їх дуже легко готувати, використовуючи спеціалізоване професійне обладнання. Зокрема, розглянемо, як можна приготувати пастилу без цукру та вафлі.

Готуємо пастилу без цукру

Цей смачний десерт дуже корисний, а також може наситити організм великою кількістю вітамінів. Його особливість в тому, що він не потребує великих знань в приготуванні. Достатньо лише використовувати правильне обладнання. Зокрема, вам знадобиться дегідратор, в якому ви будете висушувати десерт. А для самого приготування вам потрібно підготувати кілограм улюблених фруктів чи ягід, які можна змішати між собою.

Пастила готується просто:

  • Наріжте фрукти чи підготуйте ягоди. Збийте їх до однорідного пюре, щоб вийшла правильна маса. За бажанням, додайте трішки лимонного соку, щоб ваша страва мала невелику кислинку.
  • На піддонах дегідратора розмістіть папір або силіконові плівки. На них рівномірно розподіліть пюре, яке має бути тонким.
  • Встановіть температуру близько 50-60 градусів. Включіть дегідратор та сушіть пюре протягом 6-12 годин, що залежить від типу фруктів та товщини пастили. Якщо ви хочете забезпечити рівномірне сушіння, перевертайте пастилу час від часу.

Коли ваша страва стане гнучкою та не липнутиме до рук, вона буде готовою.

Як приготувати домашні вафлі

Ця страва готується неймовірно легко, якщо у вас є вафельниця, з якою ви створите вафлі правильної форми. Вам достатньо лише підготувати:

  • 2 стакана борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 чайну ложку соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 стакани молока
  • 2 яйця
  • 1/4 стакана рослинної олії або розтопленого вершкового масла

Щоб приготувати вафлі, слідуйте наступним інструкціям:

  • Змішайте борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль. В іншій мисці збийте молоко, яйця, рослинну олію (або розтоплене вершкове масло). Влийте рідкі інгредієнти у сухі та добре перемішайте до отримання однорідної маси. Уникайте занадто довгого змішування, щоб тісто не стало жорстким.
  • Розігрійте вафельницю до середньої температури та змастіть її невеликою кількістю олії. Вилийте невелику кількість тіста на вафельницю, закрийте її та випікайте вафлі до золотистого кольору.

Саме за допомогою професійного обладнання, яке ви можете обрати за посиланням https://profood.com.ua/, ви легко приготуєте якісні та смачні десерти. Різноманітні технічні вироби набагато спрощують процес готування, роблять його легким та цікавим. А ви зможете насолодитися яскравим смаком домашніх ласощів.

Залишити відповідь

Останні статті
11:31 20.01.2025
Консультація флеболога онлайн: коли звертатися та як записатися на прийом
10:32 20.01.2025
З якими кольорами поєднувати бордовий у 2025 році
09:32 20.01.2025
Шкіра в 18 років: як зберегти її красу та уникнути проблем
10:32 19.01.2025
Наймодніші джинси 2025: 5 актуальних фасонів
09:32 19.01.2025
5 видів риби, які заслуговують на увагу через високий вміст білка
10:32 18.01.2025
Як поєднувати теплі колготки з модними сукнями: 5 ідей образів
09:32 18.01.2025
Чи можна схуднути за допомогою бананів: особливості бананової дієти
10:32 17.01.2025
Найкращі образи з сірими джинсами 2025 року: модні та універсальні ідеї
09:32 17.01.2025
Топ-5 найкращих сортів сирів з точки зору користі для здоров’я
12:33 16.01.2025
Косметика для губ: як її правильно обрати та якою вона повинна бути
10:32 16.01.2025
Як носити пудровий рожевий колірний тренд у 2025 році
09:32 16.01.2025
Три супи для приведення фігури в порядок після свят
13:06 15.01.2025
Cтильний та функціональний одяг і взуття
10:32 15.01.2025
Актуальні принти 2025 року: 5 головних візерунків на будь-який смак
09:32 15.01.2025
Що буде, якщо їсти картоплю у сирому вигляді: відповідь дієтологів
Всі статті