×

Готуємо десерти: пастила без цукру і домашні вафлі

Корисні та смачні десерти – це чудовий варіант страв, який сподобається як дорослим, так і дітям. І сьогодні їх дуже легко готувати, використовуючи спеціалізоване професійне обладнання. Зокрема, розглянемо, як можна приготувати пастилу без цукру та вафлі.

Готуємо пастилу без цукру

Цей смачний десерт дуже корисний, а також може наситити організм великою кількістю вітамінів. Його особливість в тому, що він не потребує великих знань в приготуванні. Достатньо лише використовувати правильне обладнання. Зокрема, вам знадобиться дегідратор, в якому ви будете висушувати десерт. А для самого приготування вам потрібно підготувати кілограм улюблених фруктів чи ягід, які можна змішати між собою.

Пастила готується просто:

  • Наріжте фрукти чи підготуйте ягоди. Збийте їх до однорідного пюре, щоб вийшла правильна маса. За бажанням, додайте трішки лимонного соку, щоб ваша страва мала невелику кислинку.
  • На піддонах дегідратора розмістіть папір або силіконові плівки. На них рівномірно розподіліть пюре, яке має бути тонким.
  • Встановіть температуру близько 50-60 градусів. Включіть дегідратор та сушіть пюре протягом 6-12 годин, що залежить від типу фруктів та товщини пастили. Якщо ви хочете забезпечити рівномірне сушіння, перевертайте пастилу час від часу.

Коли ваша страва стане гнучкою та не липнутиме до рук, вона буде готовою.

Як приготувати домашні вафлі

Ця страва готується неймовірно легко, якщо у вас є вафельниця, з якою ви створите вафлі правильної форми. Вам достатньо лише підготувати:

  • 2 стакана борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 чайну ложку соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 стакани молока
  • 2 яйця
  • 1/4 стакана рослинної олії або розтопленого вершкового масла

Щоб приготувати вафлі, слідуйте наступним інструкціям:

  • Змішайте борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль. В іншій мисці збийте молоко, яйця, рослинну олію (або розтоплене вершкове масло). Влийте рідкі інгредієнти у сухі та добре перемішайте до отримання однорідної маси. Уникайте занадто довгого змішування, щоб тісто не стало жорстким.
  • Розігрійте вафельницю до середньої температури та змастіть її невеликою кількістю олії. Вилийте невелику кількість тіста на вафельницю, закрийте її та випікайте вафлі до золотистого кольору.

Саме за допомогою професійного обладнання, яке ви можете обрати за посиланням https://profood.com.ua/, ви легко приготуєте якісні та смачні десерти. Різноманітні технічні вироби набагато спрощують процес готування, роблять його легким та цікавим. А ви зможете насолодитися яскравим смаком домашніх ласощів.

Залишити відповідь

Останні статті
09:32 23.05.2025
Літо у стилі Prada: пробуємо повторити модні образи з показу
22:50 22.05.2025
Як масштабувати текстильний бізнес: від хобі до власного бренду
14:17 22.05.2025
Батер для тіла: інтенсивне живлення шкіри з першого дотику
12:41 22.05.2025
Професійна косметика для догляду: в чому її переваги та чому вона потрібна
09:32 22.05.2025
Яка користь від солі: 5 продуктів з натрієм, які мають бути в раціоні кожного
22:40 21.05.2025
Чи варто купувати секс-іграшки онлайн: плюси та мінуси
22:31 21.05.2025
Жіночність завжди в моді: де купити стильні та елегантні сукні
09:32 21.05.2025
Як носити спідницю з паєтками в літньому сезоні 2025: 5 трендових поєднань
22:16 20.05.2025
Бета каротин і вітаміни: як підтримати імунітет і здоров’я шкіри
09:32 20.05.2025
Насіння льону в добовому раціоні: 4 основні переваги для здоров’я
09:33 19.05.2025
Що взяти в гори і як підготуватися до подорожі?
09:32 19.05.2025
Модні пастельні відтінки на літо 2025: лаванда, персик, вершкове масло
14:02 18.05.2025
Чим корисний грецький йогурт: 6 вагомих причин включити його до раціону
13:32 17.05.2025
Літо в стилі Dior: пробуємо повторити модні образи з показу
16:59 16.05.2025
Аплікаційна анестезія: Комфорт та безболісність у медичних процедурах
Всі статті