Літо є ідеальним часом для ласощів смачними та освіжаючими десертами, які ніяк не позначаться на вашій фігурі. При такій великій кількості свіжих фруктів можна легко приготувати щось дійсно корисне для здоров’я. Редакція FashionHub відібрала для вас найкращі літні десерти, що стабілізують цукор у крові.
Кокосове морозиво
У кокосі багато корисних жирів. Якщо додати в морозиво насіння чиа, то воно стане багатим на клітковину. Поєднання жирів і клітковини сприяє зниженню цукру в крові, тому що травній системі доводиться перетравлювати їх довше.
Парфе із низькокалорійного грецького йогурту
У грецькому йогурті від природи багато білка та мало цукру. Додайте до нього свіжі фрукти, які збагатять кишечник волокнами. Вони запобігають стрибкам цукру.
Темний шоколад з горіхами
У темному шоколаді більше какао, ніж у молочному. Завдяки цьому в ньому менше цукру. У волоських горіхах та мигдалі багато корисних жирів та білка. Шоколад із горіхами є ідеальним поєднанням для тих, хто відстежує рівень цукру.
Смузі з авокадо та ягід
Ягоди є джерелом антиоксидантів. Якщо змішати малину, чорницю або полуницю з кремовим авокадо та мигдальним молоком, то на виході ви отримаєте корисне смузі. У ягодах багато клітковини та мало цукру. Клітковина уповільнює процес всмоктування цукру, що сприяє стабілізації його рівня. В авокадо містяться корисні жири, що підвищують ефективність регуляції цукру в крові.
Кокосовий йогурт з насінням та горіхами
Додайте в вершковий кокосовий йогурт мигдаль, волоські горіхи, насіння льону та чіа. У вас вийде поживний та ситний десерт. У йогурті мало цукру. Горіхи та насіння є відмінним джерелом білка. У поєднанні вони здатні підтримувати цукор у крові на стабільному рівні.