Оладки з курячої печінки – це дуже смачна та ніжна страва. Вона стане гарним вибором для вечері чи сніданку, а готувати її неймовірно просто. Ми пропонуємо простий рецепт оладок з курячої печінки.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 2 яйця
- 3 ст. ложки борошна
- Сіль та перець за смаком
- Рослинна олія для смаження
Покрокове приготування:
- Почніть з очищення курячої печінки від плівки та зайвих елементів. Добре промийте печінку під проточною водою. Потім наріжте її на невеликі шматочки.
- Наріжте цибулю та часник дрібненько.
- У мисці розбийте яйця та взбийте їх в піну. Додайте борошно, сіль та перець за смаком. Змішайте, доки не отримаєте однорідне тісто без грудочок.
- Додайте нарізану курячу печінку, цибулю та часник до тіста. Добре все змішайте, щоб кожен шматочок печінки був покритий тістом.
- Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні. Ложкою набирайте невеликі порції тіста з печінкою та обсмажуйте до золотистого кольору з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Подавайте оладки гарячими, можна прикрасити зеленню або подати з смачним соусом на вибір.