Турецький суп з томатами та вермішелью може легко урізноманітнити ваше меню. Він відрізняється гостротою смаку та насиченістю. Ми в FashionHub пропонуємо рецепт смачного турецького томатного супу.
Вам знадобляться:
- 1 солодкий перець
- 1 цибуля
- 2 помідори
- 1 зубчик часнику
- 150 г яловичого фаршу
- 2 ст. ложки рослинної олії
- 4 ст. ложки томатної пасти
- 1400 мл води
- 60 г вермішелі
- Сіль, сушена м’ята до смаку
Покрокове приготування:
- Наріжте перець та цибулю невеликими шматочками, також наріжте помідори та подрібніть часник.
- Розігрійте масло в каструлі і додайте цибулю з перцем, обсмажте. Після цього додайте часник і обсмажуйте 30 секунд.
- Викладіть фарш у каструлю з овочами, обсмажуйте протягом п’яти хвилин. Великі шматки розбивайте ложкою.
- Додайте томатну пасту, просмажте, після чого додайте помідори та готуйте протягом п’яти хвилин.
- Залийте водою, закип’ятіть і засипте вермішель. Суп варіть на середньому вогні близько п’яти хвилин.
Посолити суп і додати м’яту.