×

Їсти і не гладшати: 6 продуктів для щоденного вживання без набору ваги

Для того, щоб скинути вагу, достатньо збалансовано харчуватися та підтримувати дефіцит калорій. Це завдання може бути вирішено за допомогою низькокалорійних, але при цьому ситних страв. Про них і йтиметься у цій статті.

Грецький йогурт з насінням льону та ягодами

Грецький йогурт характеризується високим вмістом білка. Завдяки білку організм залишається ситим більш тривалий час. Окрім цього, йогурт підтримує здоров’я м’язів. У ягодах багато антиоксидантів, мінералів та вітамінів. Вони мають природну насолоду. Насіння льону багате на клітковину та корисні жири, які стримують почуття голоду та забезпечують почуття ситості.

Курка-гриль та овочі

Приготовлене на грилі куряче філе виступає в ролі нежирного джерела білка, що створює відчуття ситості та забезпечує набір м’язової маси. Це дуже важливо для підтримки здорового метаболізму. Смажені на грилі овочі на кшталт солодкого перцю та кабачків низькокалорійні. При цьому в них багато клітковини, мінералів та вітамінів. Смажені овочі забезпечують організм необхідними поживними речовинами без зайвих калорій.

Омлет із грибами та шпинатом

Омлет із грибами та шпинатом є відмінним вибором для людей, які звикли стежити за своєю вагою. Яйця забезпечують організму білковий заряд, завдяки якому почуття ситості зберігається до наступного прийому їжі. Дієтологи з усього світу вважають яйця з грибами та листовою зеленню ідеальною стравою для тих, хто тримає вагу під контролем.

Протеїновий коктейль з мигдальним молоком та шпинатом

Коктейль з сироватковим протеїном, мигдальним молоком та шпинатом є ідеальним рішенням для тих, хто хоче скинути зайву вагу. Завдяки великої кількісті білка він довше зберігає відчуття ситості, не додаючи при цьому калорій. Мигдальне молоко надає протеїновому коктейлю кремову текстуру. При цьому воно є низькокалорійним.

Сочевичний суп

Сочевиця стримує почуття голоду за рахунок клітковини та рослинного білка. Клітковина стабілізує рівень цукру та сприяє здоровому травленню. Вона зменшує потяг до шкідливих продуктів та запобігає енергетичним збоям. Дієтологи називають сочевицю відмінним джерелом клітковини та білка. При низькій калорійності в ній багато поживних речовин.

Сир із насінням чиа та ананасом

У сирі багато білка. Після його вживання людина залишається бадьорою і ситою кілька годин. В ананасі багато вітамінів. Він надає сиру тропічну насолоду, не обтяжуючи при цьому організм зайвими калоріями. У насінні чиа присутні корисні жири та клітковина. Вони забезпечують здорове травлення. У сукупності ці три продукти створюють чудову вершкову комбінацію, яка здатна скласти конкуренцію традиційним десертам.

Залишити відповідь

Останні статті
14:02 16.07.2025
Що потрібно їсти, щоб позбутися жиру на животі: 6 найкращих продуктів
14:25 14.07.2025
Запій: хибна ілюзія контролю та як її безпечно подолати
13:35 14.07.2025
Паризький тиждень моди осінь-зима 2025: 6 головних трендів
13:42 12.07.2025
Яка користь від морквяного соку: думка дієтологів
14:45 10.07.2025
Як стилізувати бермуди у 2025 році: 8 безпрограшних варіантів
14:02 09.07.2025
Скільки яєць можна з’їдати за день: думка фахівців
21:54 08.07.2025
Rejuran Healer 2 мл ревіталізант з полінуклеотидами для Косметології
14:14 08.07.2025
Літо у стилі Louis Vuitton: пробуємо повторити модні образи з показу
14:02 07.07.2025
Яка може бути користь від щоденного вживання помідорів: 5 переваг
14:02 06.07.2025
Тиждень моди у Берліні: 6 ключових трендів
13:32 05.07.2025
Що краще брати на перекус: 7 найкращих продуктів
09:32 04.07.2025
Літо у стилі D&G: пробуємо повторити модні образи з показу
14:14 03.07.2025
Кабачки — літній суперфуд: 5 переваг для здоров’я
14:32 02.07.2025
Pilatescore — один із найпопулярніших стилів літа 2025
13:32 01.07.2025
Який сир можна їсти при схудненні: 5 найкращих сортів
Всі статті