Кава – улюблений напій багатьох. І вона може бути ще смачнішою, якщо додати до неї особливі інгредієнти. Ми розповідаємо, які важливі інгредієнти можна додати до напою, щоб посилити його аромат та смак.
Кокосовий цукор
Замініть звичайний цукор кокосовим. Він дуже корисний, а ще здатний зробити смак кавового напою глибоким та більш насиченим. При цьому за його допомогою ви посилите особливі нотки кави.
Кленовий сироп
Звичайно, у каву можна додавати різні сиропи. Але кленовий здатний виразити аромат напою та підкреслити його смак.
Гвоздика
Вона, як і кориця, здатна посилити аромат кави і зробити її максимально насиченою. Достатньо додати 1 бутон такої квітки, щоб створити неймовірний напій.