Гарбуз часто використовується для створення цікавих та оригінальних страв. Його також можна поєднувати з м’ясом, що дозволить урізноманітнити своє меню. Ми пропонуємо рецепт гарбуза з м’ясом, який точно вам сподобається.
Інгредієнти:
- 1 середній гарбуз
- 500 г м’яса (яловичина, свинина або курятина, на ваш вибір), нарізаного на невеликі кубики
- 1 велика цибулина нарізана
- 2-3 зубчики часнику, дрібно нарізані
- 2-3 столові ложки олії (для смаження)
- Сіль і перець за смаком
- 1 чайна ложка куркуми (необов’язково)
- Зелень
Покрокове приготування:
- Почніть з того, щоб видалити внутрішню частину гарбуза, зібравши насіння та м’якоть.
- На розігріту пательню додайте олію. Потім додайте нарізану цибулю і часник, смажте до золотистого кольору.
- Додайте нарізане м’ясо та куркуму (якщо використовуєте) і смажте, поки м’ясо не стане золотистим.
- Після цього додайте сіль і перець за смаком. Потім зніміть з вогню.
- Наповніть порожнину гарбуза підготовленою начинкою, добре ущільнюючи її.
- Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте гарбуз на форму для запікання, покриту папером для випічки.
- Запікайте гарбуз приблизно 45-60 хвилин, або доки м’якоть гарбуза не стане м’якою і начинка не буде готовою.
Перед подачею прикрасьте свіжими зеленими травами.